Select Page

HARK TECHNOLOGIES AS

Hark Technologies ble grunnlagt i oktober 2016 etter at vi så et behov for smartere kontrollsystemer for optimalisering av energi i private husstander og næringsbygg. Selskapet utvikler produkter for å gi informasjon om, optimalisere, og styre strømforbruk. Systemet er spesielt utviklet med tanke på de nye effekttariffene som NVE har bestemt at skal innføres fra og med 2021.

Hark Technologies selger produkter som “white-label”-produkter, som vil si at våre kunder kan selge utstyret som sitt eget, samt sette sin egen logo og merkevare på produktene. Derfor selger vi primært til strømselskaper, nettselskaper, smarthusselskaper, selskaper som jobber med byggautomasjon, og forskningsprosjekter. Vi selger ikke selv direkte til sluttkunder, og vil på den måten ikke konkurrere med våre kunder.

Hark Technologies sitt første produkt, Hark EcoMonitor™ Wi-Fi, henter ut sanntidsdata om strømforbruk fra nye smarte strømmålere (AMS) i Norge. Dataene kan enkelt hentes ut via vårt API og integreres i eksisterende løsninger, systemer eller mobilapplikasjoner.

Hark Technologies jobber med å lage et fullautomatisk styringssystem som vil flytte strømforbruk til den tiden på døgnet der strømmen er billigst, både for å spare penger og miljøet. Alt vil skje bak kulissene uten at brukeren trenger å endre sine vaner.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat.

JOAR GUNNARSJAA HARKESTAD

Daglig leder og medgründer

OLAV LJØKJEL

Utvikler

SIMEN KJENDSETH

Designer

ØRJAN SVENDSEN

Produktansvarlig og medgründer

PETTER IVERSEN

Utvikler

MAGNUS SVENDSEN

Logistikkmedarbeider

VÅRE STØTTESPILLERE

Støtte- og Forskningsfond for Næringslivet i Trondheim